SeoBey
Tanınmış üye
- Server Adı
- Vezir2
- Server Web Sitesi
- https://tanitim.vezir2.com/
- Server Discord Adresi
- https://discord.com/invite/Vezir2
- Açılış Tarihi
- 30 Ağu 2024
- Server Level Aralığı
- 1 - 99
Vezir2 Sunucusu, Kendine Özgü Yapısıyla 30 Ağustos Cuma Günü Sizlerle!
Bağlantılar:
Tanıtım Sitesi: tanitim.vezir2.com
Discord: Vezir2 Discord Sunucusu
Bağlantılar:
Tanıtım Sitesi: tanitim.vezir2.com
Discord: Vezir2 Discord Sunucusu
Öne Çıkan Özellikler:
- 55 ve 99 Level Turnuvaları: Her seviyeden oyuncuya hitap eden ödüllü turnuvalar!
- P2W Karşıtı Oyun Yapısı: Oyuncular arası dengeyi koruyan, tamamen yetenek ve stratejiye dayalı bir oyun deneyimi.
- Benzersiz Eventler: Her hafta düzenlenen, başka hiçbir sunucuda bulunmayan özel etkinlikler (Kaos, Martyaxwar)!
- Yenilikçi Sistemler: Özenle hazırlanmış sistemlerle farm ve emek dolu bir serüven.
- 3 Client Sınırı: Tüm clientlerden ücretsiz otomatik av açabilme özelliği ile daha fazla rahatlık.
- Farm Hasar Nesnesi: Nesne markette asla bulunmayacak, oyun içinden elde edilecek özel farm hasar nesnesi.
- Eski Tarz At Gelişimi: At madalyonu düşürerek geleneksel at gelişimi.
- Yang ile Alınabilen Kostümler ve Fişler: Satıcıdan yang ile alınabilen kostüm, silah fişi ve kostüm efsun nesnesi.
- Tek Kat Zindan Sistemi: Farmdan daha fazla keyif almanız için tasarlanmış özel zindan sistemi.
- Ruh İtemleri İçin Zindanlar: 40. seviyede Ork Kralı ve 50. seviyede Kabus Zindanı ile ruh itemleri.
- +15 Karaejder Zırhı ve Kaskı: Son aşamada farmlık olarak basılabilen güçlü zırh ve kasklar.
- Günlük Alan Bossları: Her gün 2 defa çıkan alan boss'u ile heyecan dolu mücadeleler.
- Hasar Sistemi: Tüm karakterlerin tek tek denendiği, dengeli bir hasar sistemi.
- Özel Balıkçılık Sistemi: Vezir2'ye özel balıkçılık ile eşsiz bir oyun deneyimi.
- +200'e Kadar Tılsım Sistemi: Geliştirilebilen tılsım sistemi ile karakterinizi güçlendirin.
- Craft Sistemi: Sunucudaki tüm itemleri değerli kılacak craft sistemi.
- Kadim Efsun Nesnesi ve Küresi: Değerli itemler yapmanıza yardımcı olacak özel nesneler.