SeoBey
Tanınmış üye
- Server Adı
- Sofi2
- Server Web Sitesi
- https://tanitim.sofi2.com/
- Server Discord Adresi
- https://discord.com/invite/Sofi2
- Açılış Tarihi
- 4 Eyl 2024
- Server Level Aralığı
- 1 - 99
Merhaba arkadaşlar! Yaklaşık 2 senedir Metin2 PvP sektöründe hem yayıncılık hem de sunucu açma konusunda birlikte büyük başarılara imza attık. Sofi2 sunucularında yarattığımız muhteşem oyun ortamı, sizlerin desteğiyle büyüyüp gelişti. Hep birlikte bu sektöre damga vurduk ve unutulmaz bir Metin2 deneyimi sunduk!
Bu yolculukta, özellikle 6 Ocak 2023'ten bu yana bizimle birlikte olan tüm oyunculara ve Sofi2 savunucularına yürekten teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte oluşturduğumuz bu keyifli ve güçlü topluluğun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.
🛡 Büyük bir reklam ağı ve Metin2 topluluğunun en sevilen yayıncılarıyla işbirliği yaparak, harika bir serüvene çıkıyoruz.
🛡 4 Ekim Cuma günü, Sofi2 İstiklal gezegeninde buluşup, bu heyecan dolu yolculuğa birlikte çıkacağız.
Hazır mısınız? 4 Ekim Cuma günü saat 21:00’de Sofi2 İstiklal sunucusunun kapıları açılıyor! Bu muhteşem başlangıcı kaçırmayın, harika yenilikler ve sürprizlerle dolu bir oyun deneyimi sizleri bekliyor.
Bu yolculukta, özellikle 6 Ocak 2023'ten bu yana bizimle birlikte olan tüm oyunculara ve Sofi2 savunucularına yürekten teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte oluşturduğumuz bu keyifli ve güçlü topluluğun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.
Yeni Sunucumuz: SOFİ2 İSTİKLAL
🛡 Sofi2 İstiklal sunucusu, Sofi2 evreninin yeni bir gezegeni! Yepyeni içeriklerle dolu, keşfetmeye doyamayacağınız bir deneyim sizleri bekliyor.🛡 Büyük bir reklam ağı ve Metin2 topluluğunun en sevilen yayıncılarıyla işbirliği yaparak, harika bir serüvene çıkıyoruz.
🛡 4 Ekim Cuma günü, Sofi2 İstiklal gezegeninde buluşup, bu heyecan dolu yolculuğa birlikte çıkacağız.
Hazır mısınız? 4 Ekim Cuma günü saat 21:00’de Sofi2 İstiklal sunucusunun kapıları açılıyor! Bu muhteşem başlangıcı kaçırmayın, harika yenilikler ve sürprizlerle dolu bir oyun deneyimi sizleri bekliyor.