SeoBey
Tanınmış üye
- Server Adı
- Odin2
- Server Web Sitesi
- https://www.metin2odin.com/
- Server Discord Adresi
- https://discord.gg/odingames
- Açılış Tarihi
- 23 Ağu 2024
- Server Level Aralığı
- 1 - 99
Metin2Odin, eski günlerin özlemini çeken oyuncular için özel olarak hazırlanmış, zorlu ve uzun ömürlü bir oyun deneyimi sunuyor. 23 Ağustos Cuma günü saat 21:00'da kapılarını açacak olan bu sunucuda, hem nostaljik hem de adil bir ortamda oyun keyfi yaşayabilirsiniz. İşte Metin2Odin'in öne çıkan özellikleri:
Genel Özellikler:
- ⭑ 1-99 Hard Emek Oldschool Yapı: Zorlu ve emeğe dayalı bir oyun yapısı ile klasik Metin2 deneyimi.
- ⭑ Sadeliği Koruyan Yapı: Kostüm, pet, fiş, Battle Pass, oto av, PVM gibi yenilikler kesinlikle YOK. Oyunun özü korunuyor.
- ⭑ Simya, Kuşak, Lycan: Oyunu basitleştiren veya dengesizleştiren öğeler bu sunucuda YOK.
- ⭑ +40 Partner İçerik Üretici: Oyunla ilgili içerikleri takip edebileceğiniz, tanınmış +40 içerik üreticisiyle dolu bir topluluk.
- ⭑ Dolunay ve KDP Düşürmeli: Bu sunucuda Dolunay ve KDP eşyalarını düşürme imkanı var, klasik oyun deneyimini tamamlıyor.
- ⭑ Komisyonsuz Legal Satış: Oyuncular arasında komisyon olmadan, tamamen yasal satış imkanı.
- ⭑ RascalAC %100 Hile Koruma: Güvenli ve adil bir oyun deneyimi için tam hile koruma.
- ⭑ Otomatik Sat Sistemi: Eşyalarınızı daha kolay yönetebilmeniz için otomatik sat sistemi.
- ⭑ 75 Seviye Sınırı: İlk aşamada seviye sınırı 75 olarak belirlenmiş, böylece rekabet daha da kızışıyor.
- ⭑ Ödüller: İlk 75 seviyeye ulaşan oyuncuya 10.000 TL, ikinci olana ise 5.000 TL ödül verilecek.
- ⭑ Tıklamalı Efsun Penceresi: Efsunlarınızı daha kolay yönetebilmeniz için tıklamalı efsun penceresi.
- ⭑ Haftalık VS ve Lonca Turnuvaları: Sunucunun ilerleyen dönemlerinde düzenlenecek ödüllü turnuvalar.
- ⭑ 7/24 İlgili Yönetim Kadrosu: Her zaman yanınızda olan, aktif bir yönetim kadrosu.
Bağlantılar:
- Web Sitesi: Metin2Odin Resmi Sitesi
- Discord: Metin2Odin Discord Sunucusu
- Tanıtım: Tanıtım Sayfası