Neler yeni

Metin2Odin: 1-99 Hard Emek Oldschool Sunucusu Geliyor!

SeoBey

Tanınmış üye
Server Adı
Odin2
Server Web Sitesi
https://www.metin2odin.com/
Server Discord Adresi
https://discord.gg/odingames
Açılış Tarihi
23 Ağu 2024
Server Level Aralığı
1 - 99
Metin2Odin, eski günlerin özlemini çeken oyuncular için özel olarak hazırlanmış, zorlu ve uzun ömürlü bir oyun deneyimi sunuyor. 23 Ağustos Cuma günü saat 21:00'da kapılarını açacak olan bu sunucuda, hem nostaljik hem de adil bir ortamda oyun keyfi yaşayabilirsiniz. İşte Metin2Odin'in öne çıkan özellikleri:

🛡️ Genel Özellikler:

• 1-99 Hard Emek Oldschool Yapı: Zorlu ve emeğe dayalı bir oyun yapısı ile klasik Metin2 deneyimi.
  • ⭑ Sadeliği Koruyan Yapı: Kostüm, pet, fiş, Battle Pass, oto av, PVM gibi yenilikler kesinlikle ❌YOK❌. Oyunun özü korunuyor.
  • ⭑ Simya, Kuşak, Lycan: Oyunu basitleştiren veya dengesizleştiren öğeler bu sunucuda ❌YOK❌.
  • ⭑ +40 Partner İçerik Üretici: Oyunla ilgili içerikleri takip edebileceğiniz, tanınmış +40 içerik üreticisiyle dolu bir topluluk.
  • ⭑ Dolunay ve KDP Düşürmeli: Bu sunucuda Dolunay ve KDP eşyalarını düşürme imkanı var, klasik oyun deneyimini tamamlıyor.
  • ⭑ Komisyonsuz Legal Satış: Oyuncular arasında komisyon olmadan, tamamen yasal satış imkanı.
  • ⭑ RascalAC %100 Hile Koruma: Güvenli ve adil bir oyun deneyimi için tam hile koruma.
  • ⭑ Otomatik Sat Sistemi: Eşyalarınızı daha kolay yönetebilmeniz için otomatik sat sistemi.
  • ⭑ 75 Seviye Sınırı: İlk aşamada seviye sınırı 75 olarak belirlenmiş, böylece rekabet daha da kızışıyor.
  • ⭑ Ödüller: İlk 75 seviyeye ulaşan oyuncuya 10.000 TL, ikinci olana ise 5.000 TL ödül verilecek.
  • ⭑ Tıklamalı Efsun Penceresi: Efsunlarınızı daha kolay yönetebilmeniz için tıklamalı efsun penceresi.
  • ⭑ Haftalık VS ve Lonca Turnuvaları: Sunucunun ilerleyen dönemlerinde düzenlenecek ödüllü turnuvalar.
  • ⭑ 7/24 İlgili Yönetim Kadrosu: Her zaman yanınızda olan, aktif bir yönetim kadrosu.

🌐 Bağlantılar:

Bu klasik ve zorlu serüvene katılmak için 23 Ağustos'u kaçırmayın! Metin2Odin dünyasında yerinizi alın, becerilerinizi ve sabrınızı sınayın! 🗡️