Neler yeni
Your Website

M2Lodos: 1-99 Oldschool & Orta Emek, 2 Şubat'ta!

SeoBey

Tanınmış üye
Server Adı
M2Lodos
Server Web Sitesi
https://m2lodos.com/tanitim/
Server Discord Adresi
https://discord.gg/m2lodos
Açılış Tarihi
3 Şub 2024
Server Level Aralığı
1 - 99
Metin2 severlerin özlemini duyduğu eski tarz ve orta emek yapısını buluşturan M2Lodos, 2 Şubat'ta sizlerle! Bu eşsiz macerada sizi bekleyen özelliklere bir göz atalım:

🏹 Rascal %100 Hile KorumasıOyun içinde adil bir rekabet ve hilesiz bir deneyim için Rascal ile %100 hile koruması sağlanıyor.

💰 İtemci Legal SatışOyun içinde legal satış sistemi ile istediğiniz eşyayı elde edebilirsiniz. Adaletli bir ticaret deneyimi sizi bekliyor.

💸 100.000TL Ödül HavuzuToplamda 100.000TL değerinde ödül havuzuyla rekabetin tadını çıkarın. Katıl Kazan Sistemi ile ödüller sizinle!

🔄 Evrim SistemiMetin2 dünyasında evrim geçirerek daha güçlü hale gelin. Kendi efsanenizi yaratma şansı sizin elinizde!

🌳 Eski Tarz General FarmıOrijinal Metin2 deneyimini yaşayabileceğiniz eski tarz general farmıyla karakterinizi güçlendirin.

🌌 Kadim Efsun SistemiKadim efsunlarla eşyalarınıza benzersiz özellikler ekleyin. Karakterinizi istediğiniz gibi özelleştirin.

💹 Otomatik Satış ve BalıkçılıkOtomatik satış sistemi sayesinde eşyalarınızı kolayca satabilir, balıkçılık ile hem eğlenip hem de ödüller kazanabilirsiniz.

🗡️ Zindan & Boss TakipZindan ve boss takip sistemi ile sürükleyici bir oyun deneyimi yaşayın. Her an beklenmedik bir savaşın içinde bulabilirsiniz!

🎖️ Bonus Vermeyen EP Battle PassEfsanevi ödüllerin yer aldığı EP Battle Pass ile karakterinizi daha da güçlendirin.

🎉 Efsanevi EtkinliklerOyun içinde düzenlenen efsanevi etkinliklerle hem eğlenin hem ödüller kazanın.

🚫 Operasyon Yasak & P2W'den Uzak YapıAdil bir oyun deneyimi için operasyon yasak ve P2W'den uzak bir oyun yapısı sizi bekliyor.

🌐 7/24 Teknik DestekHerhangi bir sorunla karşılaştığınızda 7/24 aktif teknik destek ekibi sizinle.

Hazır mısınız? M2Lodos'un eşsiz dünyasında unutulmaz bir serüvene katılmak için bekleniyorsunuz! 🌟🗡️ #M2Lodos #Oldschool #Açılış2Şubat