SeoBey
Tanınmış üye
- Server Adı
- M2 Hazard
- Server Web Sitesi
- https://m2hazard.com.tr/
- Açılış Tarihi
- 22 Kas 2024
- Server Level Aralığı
- 1 - 99
M2Hazard Metin2 PVP Server 22 Kasım 2024 tarihinde açılıyor! Tamamen emek odaklı, P2W karşıtı bir sunucu ile yenilikçi sistemler ve ücretsiz avantajlarla dolu bir Metin2 deneyimi sunuyoruz. İşte M2Hazard’ın öne çıkan özellikleri:
Simya, Lycan, Kuşak gibi eklentiler yok - Orijinal Metin2 atmosferi!
Binek, Kostüm Efsunlama gibi özellikler olmadan sade bir oyun deneyimi
1-99 Seviye Aralığı - Emek odaklı, orta kolay yapıda.
Ücretsiz Oto Av ve Oto Pelerin - Tüm oyuncular için ekstra kolaylık.
Metin Madalyonu Marketi Sistemi - Emeğinizin karşılığını kazanın.
Şeytan Kulesi +1 Kat Sistemi ve Uzaktan Beceri Sistemi gibi yenilikçi özellikler.
Biyolog Ödülü Değiştirme Sistemi - Ödüllerinizi kişiselleştirin.
Çevrimdışı Pazar Sistemi - Her an ticaret imkanı.
Boss ve PVP sıralama tabloları ile güçlü bir rekabet ortamı.
8ws8 Grup Savaşı Etkinliği ve 1-1 Bireysel Turnuva Etkinliği - Her gün yeni bir meydan okuma!
Güçlü Binek Sistemi ve Çölde her akşam Boss Etkinlikleri ile heyecan dolu bir ortam.
Bagjanamu Alan Bossu ve daha birçok yenilikçi içerik ile dolu bir Metin2 macerası!
M2Hazard Metin2 PVP Server sizi emek dolu bir Metin2 PVP deneyimine davet ediyor. Adil ve yenilikçi bir ortamda güçlü bir topluluğa katılmak için 22 Kasım’da hazır olun!
Hemen kaydolun ve aramıza katılın:
Tanıtım Sayfamız
Metin2 PVP Emek Sunucularının Özellikleri
Metin2 pvp sunucuları, oyuncuların sadece emek harcayarak başarıya ulaştığı ve P2W karşıtı olan sunuculardır. Metin2 pvp emek sunucuları, 2006-2008 döneminin atmosferini yansıtır ve adil oyun ortamı sağlar. M2Hazard gibi sunucularda oyuncular, kostüm ve güç artırıcı eşyalar olmadan sadece yetenek ve çabalarıyla öne geçebilirler. Bu özellikleriyle metin2 pvp sunucuları, adil ve nostalji dolu bir deneyim arayan oyuncular için idealdir.
Simya, Lycan, Kuşak gibi eklentiler yok - Orijinal Metin2 atmosferi!
Binek, Kostüm Efsunlama gibi özellikler olmadan sade bir oyun deneyimi
1-99 Seviye Aralığı - Emek odaklı, orta kolay yapıda.
Ücretsiz Oto Av ve Oto Pelerin - Tüm oyuncular için ekstra kolaylık.
Metin Madalyonu Marketi Sistemi - Emeğinizin karşılığını kazanın.
Şeytan Kulesi +1 Kat Sistemi ve Uzaktan Beceri Sistemi gibi yenilikçi özellikler.
Biyolog Ödülü Değiştirme Sistemi - Ödüllerinizi kişiselleştirin.
Çevrimdışı Pazar Sistemi - Her an ticaret imkanı.
Boss ve PVP sıralama tabloları ile güçlü bir rekabet ortamı.
8ws8 Grup Savaşı Etkinliği ve 1-1 Bireysel Turnuva Etkinliği - Her gün yeni bir meydan okuma!
Güçlü Binek Sistemi ve Çölde her akşam Boss Etkinlikleri ile heyecan dolu bir ortam.
Bagjanamu Alan Bossu ve daha birçok yenilikçi içerik ile dolu bir Metin2 macerası!
M2Hazard Metin2 PVP Server sizi emek dolu bir Metin2 PVP deneyimine davet ediyor. Adil ve yenilikçi bir ortamda güçlü bir topluluğa katılmak için 22 Kasım’da hazır olun!
Hemen kaydolun ve aramıza katılın:
Tanıtım Sayfamız
Metin2 PVP Emek Sunucularının Özellikleri
Metin2 pvp sunucuları, oyuncuların sadece emek harcayarak başarıya ulaştığı ve P2W karşıtı olan sunuculardır. Metin2 pvp emek sunucuları, 2006-2008 döneminin atmosferini yansıtır ve adil oyun ortamı sağlar. M2Hazard gibi sunucularda oyuncular, kostüm ve güç artırıcı eşyalar olmadan sadece yetenek ve çabalarıyla öne geçebilirler. Bu özellikleriyle metin2 pvp sunucuları, adil ve nostalji dolu bir deneyim arayan oyuncular için idealdir.