SeoBey
Tanınmış üye
- Server Adı
- M2 Hero
- Server Web Sitesi
- https://m2-hero.com/
- Server Discord Adresi
- https://discord.gg/m2hero
- Açılış Tarihi
- 15 Kas 2024
- Server Level Aralığı
- 1 - 99
M2-HERO® Metin2 PVP Server 15 Kasım Çarşamba günü saat 21:00’da yenilenmiş oyun tarzıyla karşınızda! 1-105 Level aralığında PVM ve PVP dengesine sahip bu sunucuda, geniş yayıncı kadrosu ve büyük ödül havuzu sizleri bekliyor. İşte M2-HERO®’nun öne çıkan özellikleri:
1-105 Level Aralığı - Hem başlangıç seviyesinde hem de ileri seviyelerde dengeli bir oyun yapısı.
PVM & PVP Eşdeğer Denge - Tüm oyuncular için eşit şartlarda mücadele imkanı.
600.000 TL Real Ödül Havuzu - Gerçek ödüllerle dolu bir rekabet.
Sınırsız Oto Av ve Oto Login - Tamamen ücretsiz olarak kullanım.
BattlePass Ücretsiz - Ekstra avantajlarla dolu bir oyun deneyimi.
Legal Satış İmkanı - İtemci işbirliğiyle güvenli alışveriş.
M2-HERO® Metin2 PVP Server, Metin2’ye yeni bir soluk getiriyor. Hem PVM hem de PVP severler için dengeli bir ortamda ödüller kazanmak, güçlü yayıncıların yer aldığı topluluğa katılmak için 15 Kasım’da hazır olun!
Hemen kaydolun ve aramıza katılın:
Tanıtım Sayfamız
Discord Sunucumuz
Metin2 PVP Emek Sunucularının Özellikleri
Metin2 pvp sunucuları, oyuncuların sadece emek harcayarak başarıya ulaştığı ve P2W karşıtı olan sunuculardır. Metin2 pvp emek sunucuları, 2006-2008 döneminin atmosferini yansıtır ve adil oyun ortamı sağlar. M2-HERO® gibi sunucularda oyuncular, kostüm ve güç artırıcı eşyalar olmadan sadece yetenek ve çabalarıyla öne geçebilirler. Bu özellikleriyle metin2 pvp sunucuları, adil ve nostalji dolu bir deneyim arayan oyuncular için idealdir.
1-105 Level Aralığı - Hem başlangıç seviyesinde hem de ileri seviyelerde dengeli bir oyun yapısı.
PVM & PVP Eşdeğer Denge - Tüm oyuncular için eşit şartlarda mücadele imkanı.
600.000 TL Real Ödül Havuzu - Gerçek ödüllerle dolu bir rekabet.
Sınırsız Oto Av ve Oto Login - Tamamen ücretsiz olarak kullanım.
BattlePass Ücretsiz - Ekstra avantajlarla dolu bir oyun deneyimi.
Legal Satış İmkanı - İtemci işbirliğiyle güvenli alışveriş.
M2-HERO® Metin2 PVP Server, Metin2’ye yeni bir soluk getiriyor. Hem PVM hem de PVP severler için dengeli bir ortamda ödüller kazanmak, güçlü yayıncıların yer aldığı topluluğa katılmak için 15 Kasım’da hazır olun!
Hemen kaydolun ve aramıza katılın:
Tanıtım Sayfamız
Discord Sunucumuz
Metin2 PVP Emek Sunucularının Özellikleri
Metin2 pvp sunucuları, oyuncuların sadece emek harcayarak başarıya ulaştığı ve P2W karşıtı olan sunuculardır. Metin2 pvp emek sunucuları, 2006-2008 döneminin atmosferini yansıtır ve adil oyun ortamı sağlar. M2-HERO® gibi sunucularda oyuncular, kostüm ve güç artırıcı eşyalar olmadan sadece yetenek ve çabalarıyla öne geçebilirler. Bu özellikleriyle metin2 pvp sunucuları, adil ve nostalji dolu bir deneyim arayan oyuncular için idealdir.