Neler yeni
Your Website

LUSIA2-GLOBAL: Winter Sezonu

metin2pvpreklam

Aktif Üye
Server Adı
Luisa2
Server Web Sitesi
https://lusia2.com/
Server Discord Adresi
https://discord.gg/lusia2global
Açılış Tarihi
9 Şub 2024
Server Durumu
Farm-Wslik
Server Level Aralığı
104-105

LUSIA2-GLOBAL ''WINTER SEZONU'' İLE METIN2 DÜNYASINA YENİ BİR HEYECAN KATIYOR!​

Lusia2, farm ve rekabeti iliklerinize kadar hissedeceğiniz ''Winter Sezonu'' ile 9 Şubat Cuma 21:00'da kapılarını aralıyor! İşte Lusia2-Global'in sizi bekleyen özel özellikleri:

Genel Özellikler:​

• 104 - 105 Seviye Aralığı: Denge ve rekabetin doruklarda olduğu seviyelerde oyun deneyimi.
  • Vs'lik Karakterin Anında Hazır: Tek tık ile vslik karakterinizi oluşturun ve savaşa hemen katılın.
  • 30.000 TL Ödül Havuzu: Arenada yerinizi alın, kazanın ve büyük ödüllerin sahibi olun.
  • Katıl Kazan Sistemi: Her oyuncunun kazanma şansı için adil bir sistem.

Arena ve Etkinlikler:​

• Düello Dengesi Bozmayan Farm Sistemi: Sevilen farm sistemi ile oyunu daha keyifli hale getirin.
  • Çitli Arena Sistemi: Adil ve rekabetçi bir ortamda savaşın.
  • Özel Gelişmiş Arena Sistemleri: Oyun içinde heyecan verici arenalar.
  • Haftalık Ödüllü Lonca Turnuvası: Loncanızı zirveye taşıyarak büyük ödüller kazanın.
  • Haftalık Ödüllü Bireysel VS Turnuvaları: Yeteneklerinizi sergileyin ve ödüllerin sahibi olun.
  • Her Akşam TL ve EP Ödüllü Ronark Etkinliği: Günlük etkinliklerle ödüller kazanma şansı.
  • TL Ödüllü Boss ve Karakter Sıralaması: Zorlu mücadelelerde sıralamaya girenler ödüllendirilir.

Oyun İçi Sistemler ve Haritalar:​

• Toplu Kalkan Sistemi: Güçlü kalkanlarla karakterinizi daha sağlam yapın.
  • Ünvan (Title) Sistemi: Kendinizi özel ünvanlarla ifade edin.
  • Zar Sistemi: Şansınızı deneyin ve özel ödüller kazanın.
  • Özel Farm Mapleri ve Üretim Sistemleri: Yeni haritalar ve zengin üretim seçenekleri.
  • +80 Adet Animasyonlu Kanatlar: Görselliği artıran özel tasarım kanatlar.
  • +150 Adet Silah Fişi ve Kostümler: Kendinizi benzersiz kılacak özel tasarım silah fişleri ve kostümler.
Lusia2-Global ''Winter Sezonu'' ile Metin2'nin büyülü dünyasına adım atın! Katılmak için:

🔗 Web Sitesi & Tanıtım: Lusia2-Global Resmi Web Sitesi

Discord: Lusia2-Global Discord

Metin2 dünyasının zirvesine çıkın, Lusia2-Global sizi bekliyor! İyi oyunlar!

1706905359953.png