SeoBey
Tanınmış üye
- Server Adı
- Helius2
- Server Web Sitesi
- https://helius2.com.tr/tanitim/
- Server Discord Adresi
- https://discord.gg/KeCApxu7
- Açılış Tarihi
- 16 Ağu 2024
- Server Level Aralığı
- 105 - 120
Büyük Açılış: 16 Ağustos 2024, Saat 20:00'da başlıyor! Bu eşsiz Metin2 deneyimini kaçırmayın.
Tanıtım: Helius2 Tanıtım Sayfası
Ana Sayfa: Helius2 Ana Sayfa
İndirme: İndirme Sayfası
Discord: Helius2 Discord
16 Ağustos'ta kapılarımızı açıyoruz. Bu büyük maceraya katılmak için şimdiden hazırlıklarını yap. Unutma, sen yoksan 1 kişi eksiğiz!
Tanıtım: Helius2 Tanıtım Sayfası
Ana Sayfa: Helius2 Ana Sayfa
İndirme: İndirme Sayfası
Discord: Helius2 Discord
Helius2 Sunucusunda Sizi Bekleyen Özellikler:
- 105-120 Seviye Yapısı: Helius2, 105-120 seviyeleri arasında zengin içerikler sunan bir oyun yapısıyla geliyor. Bu geniş seviye aralığı, hem PvP hem de PvM mücadelelerinde dengeli ve keyifli bir deneyim sunuyor.
- Gelişmiş Hızlı Başlangıç: Oyun içinde hızlı bir başlangıç yapmanıza olanak tanıyan sistemlerle, hemen oyuna adapte olup karakterinizi geliştirmeye başlayabilirsiniz.
- Kolaylaştırılmış Oyun Yapısı: Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli oyuncular için optimize edilmiş bir oyun yapısı ile daha az çabayla daha fazla keyif alabilirsiniz.
- Bireysel Zindanlar: Bireysel olarak giriş yapabileceğiniz özel zindanlar, size kendi başınıza büyük ödüller kazanma fırsatı sunuyor. Rekabetten uzak, sadece sizin kontrolünüzde olan zindanlarla oyunun keyfini çıkarın.
- Sabit Efsun Oranları: Efsun sisteminde sabit oranlar sayesinde her oyuncu adil bir şekilde karakterini güçlendirebilecek. Şansa dayalı zorluklar minimuma indirildi.
- Hızlı Biyolog: Biyolog görevlerini daha hızlı tamamlayabilmeniz için geliştirilmiş bir sistem sunuluyor. Bu özellik, zaman kaybetmeden karakterinizi güçlendirme yolunda büyük bir avantaj sağlıyor.
- Yeni Kostümler ve Binekler: Oyun dünyasına eklenen yeni kostümler ve bineklerle karakterinizi benzersiz kılabilirsiniz. Hem estetik hem de fonksiyonel olarak geliştirilmiş bu öğeler, oyun deneyiminize renk katacak.
- Animasyonlu Kanat Sistemi: Sabit üç efsunlu, görsel efektleriyle dikkat çeken animasyonlu kanatlar, karakterinizi hem güçlendirecek hem de görünüşüne benzersiz bir hava katacak.
- Evrim Sistemi: Karakterinizi ve eşyalarınızı daha da ileriye taşıyabileceğiniz evrim sistemiyle sürekli gelişim halinde olacaksınız. Bu sistem, oyunculara dinamik ve uzun soluklu bir ilerleme sunuyor.
- Kostüm Efekt Sistemi: Kostümlerinize ekleyebileceğiniz özel efektlerle hem tarzınızı yansıtabilir hem de karakterinize ekstra özellikler kazandırabilirsiniz.
- Kadim Efsun: Oyuna eklenen bu özellik ile eşyalarınıza nadir ve güçlü efsunlar ekleyebilirsiniz. Kadim Efsunlar, karakterinizi diğer oyunculardan bir adım öne çıkaracak.
- Ortalama Efsun Nesnesi: Bu özel nesne sayesinde eşyalarınıza ortalama hasar efsunlarını ekleyebilirsiniz. PvM ve PvP mücadelelerinizde avantaj sağlayacak bu efsunlar, her türlü düşmana karşı üstünlük kurmanızı sağlayacak.
- PvM Efsun Sistemi: Oyuncuların PvM (Player vs Monster) etkinliklerinde daha güçlü olabilmeleri için özel olarak tasarlanmış efsun sistemi. Bu sistem, canavarlarla olan mücadelelerinizi daha eğlenceli ve kazançlı hale getiriyor.
- Kademeli Mapler: Oyuncuların seviye atladıkça karşılaşacağı farklı zorluk derecelerine sahip haritalar, oyun deneyiminizi her aşamada taze ve heyecanlı tutacak.
- Zindan Takip Sistemi: Girdiğiniz zindanlardaki ilerlemenizi takip edebileceğiniz bu sistem sayesinde, hedeflerinizi net bir şekilde belirleyebilir ve stratejik hamleler yapabilirsiniz.
- Bireysel ve Lonca Ödüllü Turnuvalar: Bireysel yeteneklerinizi ve loncanızın gücünü kanıtlayabileceğiniz ödüllü turnuvalar düzenleniyor. Kazananlara büyük ödüller ve onur unvanları verilecek.
- Otomatik Etkinlikler: Belirli zamanlarda otomatik olarak başlayan etkinlikler, oyun deneyiminizi monotonluktan kurtaracak ve size sürekli yeni görevler sunacak.
- PvM & PvP Tılsım ve Kemer: Bu özel eşyalarla karakterinizi daha da güçlendirebilir, hem PvM hem de PvP savaşlarında üstünlük sağlayabilirsiniz. Tılsım ve kemerler, karakterinizi her yönden destekleyecek.
16 Ağustos'ta kapılarımızı açıyoruz. Bu büyük maceraya katılmak için şimdiden hazırlıklarını yap. Unutma, sen yoksan 1 kişi eksiğiz!