Neler yeni

🌟 Helius2 - 105-120 Seviye Yapısıyla 2024'te Karşınızda! 🌟

SeoBey

Tanınmış üye
Server Adı
Helius2
Server Web Sitesi
https://helius2.com.tr/tanitim/
Server Discord Adresi
https://discord.gg/KeCApxu7
Açılış Tarihi
16 Ağu 2024
Server Level Aralığı
105 - 120
🎉 Büyük Açılış: 16 Ağustos 2024, Saat 20:00'da başlıyor! Bu eşsiz Metin2 deneyimini kaçırmayın.

🔗 Tanıtım: Helius2 Tanıtım Sayfası
🔗 Ana Sayfa: Helius2 Ana Sayfa
🔗 Kayıt: Hemen Kayıt Ol
🔗 İndirme: İndirme Sayfası
🔗 Discord: Helius2 Discord

🔥 Helius2 Sunucusunda Sizi Bekleyen Özellikler:

• 105-120 Seviye Yapısı: Helius2, 105-120 seviyeleri arasında zengin içerikler sunan bir oyun yapısıyla geliyor. Bu geniş seviye aralığı, hem PvP hem de PvM mücadelelerinde dengeli ve keyifli bir deneyim sunuyor.
  • Gelişmiş Hızlı Başlangıç: Oyun içinde hızlı bir başlangıç yapmanıza olanak tanıyan sistemlerle, hemen oyuna adapte olup karakterinizi geliştirmeye başlayabilirsiniz.
  • Kolaylaştırılmış Oyun Yapısı: Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli oyuncular için optimize edilmiş bir oyun yapısı ile daha az çabayla daha fazla keyif alabilirsiniz.
  • Bireysel Zindanlar: Bireysel olarak giriş yapabileceğiniz özel zindanlar, size kendi başınıza büyük ödüller kazanma fırsatı sunuyor. Rekabetten uzak, sadece sizin kontrolünüzde olan zindanlarla oyunun keyfini çıkarın.
  • Sabit Efsun Oranları: Efsun sisteminde sabit oranlar sayesinde her oyuncu adil bir şekilde karakterini güçlendirebilecek. Şansa dayalı zorluklar minimuma indirildi.
  • Hızlı Biyolog: Biyolog görevlerini daha hızlı tamamlayabilmeniz için geliştirilmiş bir sistem sunuluyor. Bu özellik, zaman kaybetmeden karakterinizi güçlendirme yolunda büyük bir avantaj sağlıyor.
  • Yeni Kostümler ve Binekler: Oyun dünyasına eklenen yeni kostümler ve bineklerle karakterinizi benzersiz kılabilirsiniz. Hem estetik hem de fonksiyonel olarak geliştirilmiş bu öğeler, oyun deneyiminize renk katacak.
  • Animasyonlu Kanat Sistemi: Sabit üç efsunlu, görsel efektleriyle dikkat çeken animasyonlu kanatlar, karakterinizi hem güçlendirecek hem de görünüşüne benzersiz bir hava katacak.
  • Evrim Sistemi: Karakterinizi ve eşyalarınızı daha da ileriye taşıyabileceğiniz evrim sistemiyle sürekli gelişim halinde olacaksınız. Bu sistem, oyunculara dinamik ve uzun soluklu bir ilerleme sunuyor.
  • Kostüm Efekt Sistemi: Kostümlerinize ekleyebileceğiniz özel efektlerle hem tarzınızı yansıtabilir hem de karakterinize ekstra özellikler kazandırabilirsiniz.
  • Kadim Efsun: Oyuna eklenen bu özellik ile eşyalarınıza nadir ve güçlü efsunlar ekleyebilirsiniz. Kadim Efsunlar, karakterinizi diğer oyunculardan bir adım öne çıkaracak.
  • Ortalama Efsun Nesnesi: Bu özel nesne sayesinde eşyalarınıza ortalama hasar efsunlarını ekleyebilirsiniz. PvM ve PvP mücadelelerinizde avantaj sağlayacak bu efsunlar, her türlü düşmana karşı üstünlük kurmanızı sağlayacak.
  • PvM Efsun Sistemi: Oyuncuların PvM (Player vs Monster) etkinliklerinde daha güçlü olabilmeleri için özel olarak tasarlanmış efsun sistemi. Bu sistem, canavarlarla olan mücadelelerinizi daha eğlenceli ve kazançlı hale getiriyor.
  • Kademeli Mapler: Oyuncuların seviye atladıkça karşılaşacağı farklı zorluk derecelerine sahip haritalar, oyun deneyiminizi her aşamada taze ve heyecanlı tutacak.
  • Zindan Takip Sistemi: Girdiğiniz zindanlardaki ilerlemenizi takip edebileceğiniz bu sistem sayesinde, hedeflerinizi net bir şekilde belirleyebilir ve stratejik hamleler yapabilirsiniz.
  • Bireysel ve Lonca Ödüllü Turnuvalar: Bireysel yeteneklerinizi ve loncanızın gücünü kanıtlayabileceğiniz ödüllü turnuvalar düzenleniyor. Kazananlara büyük ödüller ve onur unvanları verilecek.
  • Otomatik Etkinlikler: Belirli zamanlarda otomatik olarak başlayan etkinlikler, oyun deneyiminizi monotonluktan kurtaracak ve size sürekli yeni görevler sunacak.
  • PvM & PvP Tılsım ve Kemer: Bu özel eşyalarla karakterinizi daha da güçlendirebilir, hem PvM hem de PvP savaşlarında üstünlük sağlayabilirsiniz. Tılsım ve kemerler, karakterinizi her yönden destekleyecek.
🎮 Helius2'nin Eşsiz Dünyasında Yerini Al!
16 Ağustos'ta kapılarımızı açıyoruz. Bu büyük maceraya katılmak için şimdiden hazırlıklarını yap. Unutma, sen yoksan 1 kişi eksiğiz!

Helius2