Neler yeni

HARD EMEK PİYASASININ SON KALESİ M2End: 30 Ağustos Cuma Akşamı Saat 21:00'da Açılıyor!

SeoBey

Tanınmış üye
Server Adı
M2 - End
Server Web Sitesi
https://www.m2end.com/
Server Discord Adresi
https://discord.gg/m2end
Açılış Tarihi
30 Ağu 2024
Server Level Aralığı
1 - 99
M2End, eski tarz Metin2 severler için eşsiz bir oyun deneyimi sunmaya hazırlanıyor! 2008 TR tipi hard emek yapısıyla, oyunculara adil ve şeffaf bir ortamda oynama imkanı sunan bu sunucu, özellikle zorluk arayan oyuncular için ideal bir platform olacak.

🏰 M2End Sunucu Özellikleri:

• 1-99 2008 TR Tipi Hard Emek Oldschool Yapı: Metin2'nin eski ve zorlayıcı tarzını yeniden yaşayın.
  • Büyülü Metal ve Kostüm Yok!: Oyunu sade ve rekabetçi kılmak için gereksiz öğelerden arındırılmıştır.
  • Yardım ve P2W Karşıtı Tek Sunucu: Tüm oyuncular için eşit şartlar altında adil bir oyun deneyimi sunar.
  • Adil ve Şeffaf Yönetim: Oyun yönetimi tamamen adalet ve şeffaflık ilkesiyle hareket eder.
  • Eşsiz Damage Protosu ile Keyifli Savaş Deneyimi!: Savaşlarda benzersiz bir hasar mekanizması ile gerçekçi ve tatmin edici bir deneyim.
  • Lag ve Karakter Kayması Olmayan Tek Sunucu!: Yüksek performanslı sunucu altyapısı ile akıcı bir oyun deneyimi.
  • Sürgün ve Katakomp Kapalı, 75 Level Sınırı: Zorluğa meydan okuyan oyuncular için sınırlı seviye ve kapalı haritalar.
  • Düzenli Event Takvimi: Sürekli yenilenen ve heyecan verici etkinlikler ile dolu bir oyun dünyası.
  • 150.000 TL Ödül Havuzu!: Sunucuda aktif olan ve en iyi performansı gösteren oyuncular için büyük ödüller.
  • Komisyonsuz Legal Satış!: Oyuncular arası alışverişlerde komisyon alınmaz, böylece ekonomik bir denge sağlanır.
  • Madalyon, Dolunay, KDP Düşürmeli: Özellikleri zengin ve rekabeti arttıran oyun içi öğeler.
  • Efsun Botu ve Battle Pass Gibi Saçmalıklar Yok!: Oyun deneyimini bozan veya basitleştiren unsurlar sunucudan kaldırılmıştır.

🎯 Türkiye'nin En Zor Sunucusu Olmaya Adayız! Eğer bu zorluğa hazırsanız, aşağıdaki bağlantılardan tanıtımımızı inceleyebilir ve Discord sunucumuza katılabilirsiniz.

🌐 Web Sitesi: M2End Resmi Sitesi
📺 Tanıtım: M2End Tanıtım Videosu
💬 Discord: M2End Discord Sunucusu

Zorlu ve adil bir oyun deneyimi için 30 Ağustos'ta görüşmek üzere!

M2End