Neler yeni
Your Website

Balrog2 - Heyecan Dolu Metin2 Macerası 28 Haziran 21.00'da Başlıyor!

SeoBey

Tanınmış üye
Server Adı
Balrog2
Server Web Sitesi
https://balrog2.com/
Açılış Tarihi
28 Haz 2024
Server Level Aralığı
1 - 99

Balrog2 - Heyecan Dolu Metin2 Macerası Başlıyor!​

Merhaba Metin2 tutkunları!

Balrog2, yenilikçi ve heyecan verici yapısıyla 28 Haziran 2024 Cuma akşamı saat 21:00'da sizlerle buluşuyor. Nostalji dolu anılar ve yeni maceralar için hazır olun!

Tanıtım Sitesi ve Açılış Tarihi​

Tanıtım sitemiz şu anda yapım aşamasında olup, özenle hazırlanmaktadır. Tüm detaylar ve güncellemeler için sitemizi takip etmeyi unutmayın:

• Tanıtım Sitesi: balrog2.com
  • Açılış Tarihi: 28 Haziran 2024 Cuma, saat 21:00

Genel Özellikler​

Balrog2, oyunculara eşsiz ve dengeli bir oyun deneyimi sunmak için birçok yenilikçi ve özelleştirilmiş sistem ile donatılmıştır:

• Yeni 1-99 Orta Emek Yapısı: Dengeli bir oyun deneyimi için özel olarak tasarlanmıştır.
  • Simya, Kuşak, Kemer, Lycan Yok: Oyun içi dengeyi korumak adına bu sistemler devre dışı bırakılmıştır.
  • Ticaret Camı Sistemi: Oyuncular arası ticaretin kolayca yapılabilmesi için geliştirilmiş sistem.
  • Zindan Takip Sistemi: Zindanlarınızı ve ilerlemenizi kolayca takip edin.
  • Uzaktan Market Sistemi: Pazarınızı ve alışverişlerinizi uzaktan yönetme imkanı.
  • Patron Takip Sistemi: Patron canavarların takibini kolayca yapabilirsiniz.
  • Ortalama Fiyat Sistemi: Eşyaların ortalama fiyatlarını görebilirsiniz.
  • Gelişmiş Çoklu Hızlı Efsun Sistemi: Efsun işlemlerinizi daha hızlı ve kolayca yapın.
  • Toplu Nesne Silme Sistemi: Gereksiz eşyaları toplu halde silebilirsiniz.
  • Ok Çantası Sistemi: Oklarınızı düzenli bir şekilde saklayın.
  • Otomatik Bağırma ve Çevrimdışı Pazar Sistemi: Duyurularınızı otomatik olarak yapabilir ve pazarınızı çevrimdışı yönetebilirsiniz.
  • Süresiz Beceri Sistemi: (Hava Kılıcı, Büyülü Keskinlik vb.) Beceri süreleri sınırsız hale getirilmiştir.
  • Başlangıç Hediyeleri: Oto Av, Kostüm, Binek, Pet, Yüzük (Canavarlı) gibi hediyelerle oyuna başlayın.
  • Uzak Mob Slotları: Slotlar dibinizde, farm yapmak artık daha kolay.
  • Yeni Azrail Kule Sistemi: (Kilit Katı Metinli, Farm Mevcut) Yeni ve heyecan dolu bir zindan deneyimi.
  • Yeni Catacomb Sistemi: Yeni keşfedilecek alanlar ve mücadeleler.
  • Razadör, Nemere, Jotun Thyrm Sistemi: Bu patronlar ileriki günlerde otomatik olarak aktif hale gelecektir.
  • Bol Metin Farmlı Haritalar: Metin taşları ile dolu haritalar.
  • Oto Toplama Sistemi: Eşyalarınızı hızlıca toplayın.
  • Yeni Otomatik Av Sistemi: K Envanter Sistemi ile birleşen otomatik av sistemi.
  • Seçmeli ve Yazmalı Mavi Ejder Sistemi: Oyuna renk katan yeni sistemler.
  • TL Ödüllü Turnuvalar: Gerçek para ödüllü turnuvalar ile heyecanı dorukta yaşayın.
  • Ödüllü Sıralama Sistemi: En iyi oyuncuları ödüllendiren sıralama sistemi.
  • Başlangıçta 4 CH Sistemi: Maksimum 6 CH açılabilir.
  • Gelişmiş Özel Oyun Yapısı: Oyunculara özel olarak tasarlanmış gelişmiş oyun yapısı.

Daha Fazlası İçin Bizi Takip Edin!​

Balrog2'de yerinizi almak ve bu eşsiz maceraya katılmak için tanıtım sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın. Oyun linkleri ve daha fazla detay çok yakında sizlerle olacak!