SeoBey
Tanınmış üye
- Server Adı
- Ashens2
- Server Web Sitesi
- https://ashens2.com.tr/
- Server Discord Adresi
- https://discord.gg/CfTgdUQCaZ
- Açılış Tarihi
- 25 Eyl 2024
- Server Level Aralığı
- 98 - 99
Metin2 dünyasının en heyecan verici sunucularından biri olan Ashens2, 98-99 VS’lik yapısıyla sizi gerçek Metin2 keyfi ile buluşturuyor! Kusursuz ve yenilikçi sistemlerle dolu bu sunucuda, hem rekabetçi hem de eğlenceli bir deneyim yaşayacaksınız. TL ödülleri, eşsiz etkinlikler ve daha fazlası Ashens2'de sizi bekliyor!
Detaylı Tanıtım: ashens2.com.tr
Discord Adresi: discord.gg/CfTgdUQCaZ
Hazır Efsunlama Sistemi – sadece 5 saniyede 1v1 ve 5v5 itemlerinizi oluşturun!
TL Ödüllü Turnuvalar – rekabetçi turnuvalarda yeteneklerinizi sergileyin ve TL ödüllerini kazanın.
Toplu Kalkan ve Kask Sistemi – savaşlar için mükemmel savunma.
Ücretsiz Kostümler – karakterinizi ücretsiz kostümlerle donatın.
Kusursuz ve Orantılı Damageler – dengeli ve adil bir oyun yapısı.
Raidcall Sistemi – takım arkadaşlarınızla kolayca iletişim kurun.
Piyasada Görülmemiş Yenilikçi Sistemler – oyun deneyiminizi üst seviyeye çıkaracak benzersiz özellikler.
Açılış Tarihi: 25 Eylül Çarşamba, Saat 21:00
Discord: discord.gg/CfTgdUQCaZ
Ashens2’de gerçek Metin2 heyecanını yaşamak ve TL ödüllü turnuvalara katılmak için şimdi Discord adresimize katılın ve 25 Eylül'deki büyük açılışı kaçırmayın!
Discord Adresi: discord.gg/CfTgdUQCaZ
Ashens2 Sunucusunda Sizleri Bekleyen Özellikler:
Hazır Efsunlama Sistemi – sadece 5 saniyede 1v1 ve 5v5 itemlerinizi oluşturun!TL Ödüllü Turnuvalar – rekabetçi turnuvalarda yeteneklerinizi sergileyin ve TL ödüllerini kazanın.
Toplu Kalkan ve Kask Sistemi – savaşlar için mükemmel savunma.
Ücretsiz Kostümler – karakterinizi ücretsiz kostümlerle donatın.
Kusursuz ve Orantılı Damageler – dengeli ve adil bir oyun yapısı.
Raidcall Sistemi – takım arkadaşlarınızla kolayca iletişim kurun.
Piyasada Görülmemiş Yenilikçi Sistemler – oyun deneyiminizi üst seviyeye çıkaracak benzersiz özellikler.
TL Ödüllü Turnuvalar ve Etkinliklerle Kazanma Fırsatları
Ashens2, düzenleyeceği TL ödüllü turnuvalar ve özel etkinliklerle oyunculara kazanç dolu fırsatlar sunuyor. Hem bireysel hem de takım olarak mücadele edebilir, oyun keyfinizi katlayabilirsiniz. Üstelik ücretsiz kostümler ve kusursuz orantılı damageler ile rekabetin tadını çıkarın!Açılış Tarihi: 25 Eylül Çarşamba, Saat 21:00
Discord: discord.gg/CfTgdUQCaZ
Ashens2’de gerçek Metin2 heyecanını yaşamak ve TL ödüllü turnuvalara katılmak için şimdi Discord adresimize katılın ve 25 Eylül'deki büyük açılışı kaçırmayın!